Over ons

Rabelink Finance Consultancy is de financiële dienstverlener voor het MKB. Wij zijn enthousiast, ervaren, betrouwbaar, meedenkend, creatief, spontaan, maar ook deskundig en realistisch. Bij ons geen dure oplossingen voor uw financiële vraagstukken, maar een oplossing die bij u past en tegen gunstige condities.

Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk binnen het MKB. Wij hebben en kennen de ingangen bij vrijwel alle (grote) financiële instellingen in Nederland en daar buiten. Ook hebben wij een interessant netwerk van particuliere vermogende investeerders. Door onze kennis van de financiële markt en jarenlange ervaring bij meerdere banken (ABN AMRO, Rabobank en Deutsche Bank) en honderden bedrijven, kennen wij de weg die leidt naar succesvolle financieringen. Met een slagingspercentage van bijna 100 procent durven we dan ook met trots te zeggen: Rabelink Finance Consultancy is uw financiële navigator. Daar mag u op rekenen!

Missie

Wij staan naast u als uw financiële sparringpartner. Samen met u dragen wij met de juiste financiële oplossingen bij aan het succes van uw onderneming. U focust zich op het ondernemen. Wij waken ervoor dat u geen slapeloze nachten heeft van uw financieringen.

Visie

Voor ons is financiering slechts een middel om doelen te bereiken. Met de juiste oplossingen en diensten van Rabelink Finance Consultancy realiseert u uw bedrijfsdoelstellingen sneller en gemakkelijker. U blijft slagvaardig en daadkrachtig. Wij zijn uw navigator in de wereld van financiële vraagstukken én oplossingen.

Maatschappelijk betrokken

Wij zetten ons in voor veel lokale initiatieven en verenigingen. Met het delen van kennis en expertise, faciliteiten, netwerken of als vrijwilliger. Wij geloven erin, dat maatschappelijk betrokken ondernemen een meerwaarde is en de kwaliteit van de lokale leefomgeving verbetert. Daarom dragen wij graag een steentje bij aan initiatieven in onze regio.

Zo kunnen bijvoorbeeld Handbalvereniging Zwartwoud/Kwiek, Rohda Raalte, Volleybalvereniging Salvora, voetbalvereniging Lemelerveld, festivals Ribs & Blues en Stoppelhaene en de Talentenmuur van FC Twente/Heracles Academie op ons rekenen.

Meer weten? Neem contact met ons op!